DEZVOLTAȚI O IMAGINE FĂRĂ COMPROMISURI A AFACERII DVS.

CUSTOM WORDPRESS DEVELOPMENT

Suntem specializati in solutii si servicii personalizate WordPress, care este instrumentul nostru preferat pentru orice site web, fie ca blog sau ca un CMS (Content Management System). Putem lucra împreună cu dvs. la orice nivel al proiectului pentru care aveti nevoie de suport.

Migrare CMS la WordPress

Nu toate opțiunile CMS sunt potrivite. Dacă site-ul dvs. curent nu face ce este nevoie, permiteți-ne să vă ajutăm să migrați la WordPress.

Design personalizat, bazat pe date

Echipa noastră de design știe să construiască un site care să răspundă perfect nevoilor dvs. Permiteți-ne să folosim toate cunoștințele noastre pentru a concepe imaginea dvs. online.

Dezvoltare temă personalizată

Dezvoltam noul site de la zero cu design-uri 100% personalizate care au datele și conversiile în minte.

Ecommerce Development

Echipa noastră va construi site-uri eCommerce pentru a ajuta la creșterea vânzărilor și a creșterii organice.

Solid Frameworks

Folosind Underscores, și Genesis, echipa noastră este gata să construiască următorul site web cu un cadru solid.

Custom Plugin Development

Vă putem ajuta în construcția acelei funcționalități suplimentare de care compania dvs. are nevoie pentru a crește în continuare

DESIGN & DEVELOPMENT

Printre toate platformele CMS disponibile astăzi, WordPress este cea mai sofisticată platformă open source CMS care este utilizată pentru a construi site-uri extrem de intuitive.

Noi extindem funcționalitățile WordPress pentru a vă oferi un site extrem de personalizat și interactiv.

Echipa noastră își propune să furnizeze soluții WordPress complete prin integrarea lor pe site-uri în așa fel încât să poată încorpora cu ușurință ultimele tendințe și versiuni pentru ușurința clienților.

DE CE SĂ AVEȚI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Rezultate dovedite

Echipa noastră a lucrat atât cu start-up-uri, cât și cu companii cu cifre de afaceri de peste 1 milion €, pentru dezvoltarea de strategii de marketing, design si site-uri.

Preturi corecte

Înțelegerea afacerilor mici este modul în care am ajuns să existăm. Vă apreciem bugetul, afacerea și rezultatele dorite de dvs.

Caracteristici uimitoare

Ofertele noastre pentru site-uri includ toate caracteristicile de care aveti nevoie pentru a lansa o afacere solida. Sau puteti alege orice caracteristici dorite pentru a fi implementate.

Echipa SEO

Dacă alegeți să începeți o călătorie SEO cu noi, echipa noastră este pregătită să lucreze cu dvs. pentru a obtine rezultatele dorite.

CEREȚI O OFERTĂ PENTRU AFACEREA DVS.

Proiectele noastre sunt construite cu optimizarea conversiilor, creșterea afacerii și scopul clientului în gând. Am adunat modele și opțiuni uimitoare din care puteți alege exact ceea ce se potrivește afacerii dvs.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

INTREBARI FRECVENTE

În prezent lucrăm în primul rând cu WordPress. Fiind concentrat pe WordPress ne ajută să ne mărităm expertiza și ne ajută să vă oferim cea mai bună soluție.

Dupa ce va livram site-ul, veti primi si un link catre o pagina cu tutoriale video in limba engleza, care va vor ajuta sa navigati si sa intelegeti cum sa utilizati site-ul dvs. Daca doriti un tutorial in limba romana, scrieti-ne si va ajutam cu drag.

Pentru gestionarea site-ului dvs. dupa finalizarea si predarea acestuia, oferim pachete de Mentenanta lunara, care includ servicii de Gazduire, Securitate, Viteza si modificari / actualizari de continut.

Mai multe detalii despre Mentenanta AICI

Da. Ne spuneti cate site-uri va doriti si primiti un discount in functie de numarul acestora.

Avem pachete diferite pentru ONG-uri si alte Asociatii de Voluntariat. Pentru mai multe detalii, scrieti-ne la contact@onlinemark.ro

Daca aveti un feed de produse, specific Woocommerce, atunci va putem ajuta sa le incarcati gratuit. Daca aveti produsele in alt format, cereti o oferta de incarcare produse la contact@onlinemark.ro

Nu. Mutarea site-ului dvs. inseamna ca vom copia continutul, produsele, paginile, si alte date ale site-ului dvs. pe o tema de wordpress predefinita si potrivita pentru domeniul dvs. de activitate.

Pentru o oferta completa, scrieti-ne la contact@onlinemark.ro

Da. Ori de câte ori este posibil, încercăm să folosim un framework de dezvoltare a temelor, în special Genesis. Genesis este un framework ușor, care ne ajută să reducem timpul și costul proiectului.

O PARTE DIN CLIENȚII NOȘTRI