PENTRU START-UP-URI ȘI AFACERI MICI

Creare site-uri de prezentare

Preturile accesibile pentru Creare site-uri de prezentare superbe fac ca pachetele noastre sa fie perfecte pentru afacerile mici.
Creare site-uri de prezentare
1.

Crearea unui site de dezvoltare

În primul rând, construim un site separat de dezvoltare pe un subdomeniu sau subdirector al site-ului dvs. existent sau pe un domeniu de dezvoltare separat. În acest fel, putem obține site-ul final fără a modifica site-ul curent sau fara ca vizitatorii sa poata vedea etapele de dezvoltare.

2.

Selectarea unei teme Responsive

Apoi, vom selecta o temă WordPress Responsive pentru a se potrivi cu nevoile funcționale ale site-ului dvs. și pentru a se potrivi cu preferințele dvs. de branding și design.

3.

Instalarea tema si crearea / migrarea paginilor

Instalăm tema WordPress și începem să construim site-ul. Migrăm orice conținut existent pe paginile de pe site-ul de dezvoltare. De asemenea, avem o echipă de scriitori care pot dezvolta conținut pentru paginile noi, după nevoie.

4.

Search Engine Optimisation (SEO) Setup

Editam si generam tag-urile titlurilor, meta descrierile și tag-urile H1. De asemenea, cream detaliile canonice, sitemap XML, schema markup și îmbunătățirea vitezei site-ului.

5.

Configurarea / Integrarea formularelor

Vom crea formulare web pe noul dvs. site și vom integra formulare web cu CRM-ul dvs. sau cu programul de e-mail sau sa primiti informațiile trimise prin e-mail.

6.

Instalare și configurare Google Analytics și Search Console

Vom instala Google Analytics și vom stabili urmărirea adecvată a conversiilor, astfel încât să măsurați traficul, utilizatorii și vânzările de pe site-ul dvs. De asemenea, ne vom asigura că Search Console este configurat corect.

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Rezultate dovedite

Echipa noastră a lucrat atât cu start-up-uri, cât și cu companii cu cifre de afaceri de peste 1 milion €, pentru dezvoltarea de strategii de marketing, design si site-uri.

Preturi corecte

Înțelegerea afacerilor mici este modul în care am ajuns să existăm. Vă apreciem bugetul, afacerea și rezultatele dorite de dvs.

Caracteristici uimitoare

Ofertele noastre pentru site-uri includ toate caracteristicile de care aveti nevoie pentru a lansa o afacere solida. Sau puteti alege orice caracteristici dorite pentru a fi implementate.

Echipa SEO

Dacă alegeți să începeți o călătorie SEO cu noi, echipa noastră este pregătită să lucreze cu dvs. pentru a obtine rezultatele dorite.

TIPURI DE SITE

Scopul nostru este să construim un site care va ajuta afacerea dvs. să crească. Pachetele noastre vă oferă un site complet adaptat nevoilor curent și opțiuni pentru alte extensii sau completări ulterioare, în funcție de necesități.
Start-up-uri si afaceri mici
ONE-PAGE de la 699€
Pagina de prezentare a companiei
Mobile First Design
Formular de contact
Culori si branding adaptat
Continut personalizat
Gazduire si domeniu dedicat*
Informatiile legale obligatorii
Conectare Email Marketing
Setari SEO Basic
Companii mici si medii
PRO de la 1399€
Site cu pana la 20 pagini
Mobile First Design
Formulare de contact
Culori si branding adaptat
Google Analytics & Search Console
Butoane de Social Sharing
Sectiune de blog + 3 articole
Continut personalizat
Gazduire si domeniu dedicat*
Optiune constructie site Multilingual*
Informatiile legale obligatorii
Conectare Email Marketing
Setari SEO Standard
creare magazine online
ECOMMERCE de la 2799€
Site cu numar nelimitat de pagini
Instalare functie de ecommerce (Woocommerce)
Setare structura categorii si subcategorii
Incarcare produse (daca sunt in format .csv sau.xml)
Mobile First Design
Formulare de contact
Culori si branding adaptat
Google Analytics & Search Console
Butoane de Social Sharing
Sectiune de blog + 3 articole
Conectare procesator de plati cu card
Setare costuri de livrare
Continut personalizat
Gazduire si domeniu dedicat*
Constructie site Multilingual*
Setare Marketing Automation*
Integrare cu sisteme externe (Ecomm. Automation)*
Informatiile legale obligatorii
Conectare Email Marketing
Setari SEO Ecommerce
*

Punctele marcate cu asterix implică costuri suplimentare. Pentru detalii, vă rugăm să solicitați o ofertă detaliată.

CEREȚI O OFERTĂ PENTRU SITE-UL DVS.

Proiectele noastre sunt construite cu optimizarea conversiilor, creșterea afacerii și scopul clientului în gând. Am adunat modele și opțiuni uimitoare din care puteți alege exact ceea ce se potrivește afacerii dvs.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În prezent lucrăm în primul rând cu WordPress. Fiind concentrat pe WordPress ne ajută să ne mărităm expertiza și ne ajută să vă oferim cea mai bună soluție.

Dupa ce va livram site-ul, veti primi si un link catre o pagina cu tutoriale video in limba engleza, care va vor ajuta sa navigati si sa intelegeti cum sa utilizati site-ul dvs. Daca doriti un tutorial in limba romana, scrieti-ne si va ajutam cu drag.

Pentru gestionarea site-ului dvs. dupa finalizarea si predarea acestuia, oferim pachete de Mentenanta lunara, care includ servicii de Gazduire, Securitate, Viteza si modificari / actualizari de continut.

Mai multe detalii despre Mentenanta AICI

Da. Ne spuneti cate site-uri va doriti si primiti un discount in functie de numarul acestora.

Avem pachete diferite pentru ONG-uri si alte Asociatii de Voluntariat. Pentru mai multe detalii, scrieti-ne la contact@onlinemark.ro

Daca aveti un feed de produse, specific Woocommerce, atunci va putem ajuta sa le incarcati gratuit. Daca aveti produsele in alt format, cereti o oferta de incarcare produse la contact@onlinemark.ro

Nu. Mutarea site-ului dvs. inseamna ca vom copia continutul, produsele, paginile, si alte date ale site-ului dvs. pe o tema de wordpress predefinita si potrivita pentru domeniul dvs. de activitate.

Pentru o oferta completa, scrieti-ne la contact@onlinemark.ro

TESTIMONIALE