One-time SEO pentru afacerile mici si StartUp-uri

Proiectele One-time SEO pentru IMM au un preț per pagină, deci dacă aveți doar un site mic, costul pentru proiect este mai mic. Sau, dacă aveți un site mare, cu mai multe pagini, dar un buget limitat - putem începe prin a ne concentra pe o parte din pagini - cele prioritare.

Un proiect One-time SEO („Optimizare cu un cost unic”) poate fi potrivit dacă nu sunteți gata să apelați la serviciile unei campanii complete de SEO, care poate dura între 6 – 10 luni, dar doriți totuși să faceți îmbunătățiri SEO la site-ul dvs.

Sau, dacă sunteți consultant de marketing sau manager de marketing, este posibil să fiți interesat de un proiect unic pentru a obține o perspectivă de expert sau pentru a obține un ajutor suplimentar cu un aspect al SEO.

Proiectele noastre one-time SEO includ:

Cercetarea cuvintelor-cheie pentru paginile prioritare

Analiza concurenților SEO din topul căutărilor

Audit SEO tehnic

SEO local

(optimizarea profilului Google my Business)

On-page SEO

(title tag, meta description, h1 header, editări ale textului din site)

Experiența noastră în diferite industrii

Fiecare industrie și afacere sunt similare și diferite în mai multe feluri. Prin urmare, la fel sunt și asemănările și diferențele dintre metodele și abordările SEO pentru companii. În calitate de experți în SEO industrial, am spune că industriile au practici SEO similare în proporție de 80% și diferențe în proporție de aproximativ 20%.
 • Contabilitate
 • Automotive
 • Medicină dentară
 • E-Commerce
 • Educație
 • Săli de Fitness
 • Restaurante
 • Design de interior
 • Producție (Fabrici)
 • Amenajări de exterior și interior
 • Pictori & Artiști
 • Imobiliare
 • Turism
 • Companii & produse IT
CONTACT

Sunteți gata să creșteți? Suntem aici pentru a vă ajuta.

Descoperiți cum echipa noastră oferă afacerilor mici capacitatea de a depăși concurența și de a profita de prezența lor online.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
FAQ's

Întrebări Frecvente

Fiecare industrie și afacere sunt similare și diferite în mai multe feluri. Prin urmare, la fel sunt și asemănările și diferențele dintre metodele și abordările SEO pentru companii. În calitate de experți în SEO industrial, am spune că industriile au practici SEO similare în proporție de 80% și diferențe în proporție de aproximativ 20%.

Funcționează SEO pentru tipul meu de afacere?

De-a lungul anilor, am lucrat cu clienți din peste 30 de industrii. Gestionăm campanii SEO locale și naționale pentru proprietarii de afaceri mici, cum ar fi fabrici, brutării, frizerii, avocați, contabili, proprietari de magazine online sau afaceri în ecommerce, precum și pentru managerii de marketing din companii mai mari.

Nu sunteți sigur dacă avem experiență în industria dvs.? Solicitați o ofertă SEO și luați legătura cu noi.

Cât costă serviciile SEO?

Pentru campanii complexe de SEO, costurile lunare pentru serviciul SEO poate varia de la 500€ la 3000€ + / lună.
Totuși, dacă aveți un buget limitat, sau un site destul de mic, puteți opta pentru serviciul SEO One-time, în care ne concentrăm pe optimizarea paginilor prioritare și pe SEO On-Page.

Când solicitați o ofertă SEO, vă vom examina site-ul web și vă vom oferi o ofertă în funcție de dimensiunea site-ului dvs. web și de concurența dvs.

Cum fac SEO cu un buget limitat?

Dacă bugetul dvs. este mai mic de 500€ pe lună, vă recomandăm să începeți cu un proiect SEO One-time. Proiectele SEO One-time au un preț pe pagină, deci dacă aveți un site mic, costul pentru proiect este mai mic. Sau, dacă aveți un site mare, cu multe pagini, dar un buget limitat, nu este nicio problemă – putem începe concentrându-ne pe câteva pagini prioritare.