SEARCH ENGINE OPTIMISATION

CRESTETI TRAFICUL CU PLANURILE SI PACHETELE NOASTRE DE SEO
1.

Audit SEO

Acest audit identifică eventualele lacune care lucrează împotriva site-ului dvs. în motoarele de căutare. Această listă de priorități va identifica atât zonele problematice, cât și oportunitățile de îmbunătățire.

2.

Cercetare cuvinte cheie

Folosim o cercetare competitivă avansată (Competitive Gap Analysis) pentru a găsi ceea ce vă lipseste: cuvinte cheie valoroase, cu volum mare si competiție scăzută. Apoi, construim conținut solid, bine cercetat, pentru a viza aceste cuvinte cheie ale cumpărătorilor!

3.

Optimizare ON-PAGE

Vom determina subiectul principal al paginilor site-ului și vom efectua cercetarea cuvintelor cheie pentru a găsi cele mai bune cuvinte cheie pentru optimizarea acelor pagini. Apoi, vom scrie noi tag-uri pentru titluri, descrieri meta, url-uri, H1 și tag-uri alt ale imaginilor pentru a optimiza complet site-ul.

4.

Content Creation

Actualizările Google recente pun mare accent pe importanța conținutului, ca parte a unei strategii eficiente de SEO. Echipa noastră lucrează pentru a plasa numai cel mai bun conținut pe site-ul dvs. web creând un spatiu fantastic de informatii pentru clienții dvs.

5.

Link Building

Obținerea de linkuri către site-ul dvs. este unul dintre cei mai importanți factori în clasament. Contactam manual site-uri web cu autoritate înaltă pentru a construi legături de înaltă calitate care aduc trafic și va ridica site-ul in clasamentul Google!

6.

Analiza si Raportare

Gestionarea SEO nu este un efort pe termen scurt. Urmărim cum se situează site-ul pentru cuvinte cheie direcționate, fluxul de trafic și alți indicatori. Utilizăm aceste date pentru a optimiza campaniile in fiecare lună. Toate aceste date si concluzii sunt incluse intr-un raport bine structurat pe care il primiti la finalul fiecarei luni.

SERVICIU SEO ALL-INCLUSIVE

Managed SEO este serviciul nostru all inclusive care vă trimite trafic orientat din motoarele de căutare - totul construit special pentru dvs.
În ultimii 5 ani am formulat o strategie dovedită care funcționează. Suntem focusati pe industria SEO si deservesc de la companii mici până la companii cu cifre de afaceri de peste 5 mil. €. Am luat tot ce am învățat și am pus în serviciul nostru de SEO. Serviciul nostru All-Inclusive este culminarea tuturor datelor, expertizei și experienței noastre.
Img-complet

PACHETE SEO

Ofertele noastre sunt simple. Selectați un pachet de campanie seo de mai jos și vom începe să planificam campania dvs. Personalizată!
STANDARD lunar / 6 - 10 luni
Strategie personalizată 100% pentru site-ul dvs.
Cercetare 5 cuvinte-cheie
Analiza competitiva (Competitive Gap Analysis)
1 x Link Building pe site-uri cu DA 30+
Link Building Contextual
Blog Content (1 articol / 1000 cuv.)
Flexibilitate
Urmarire pozitii cuvinte-cheie
Raportare avansata
Proces simplu si rapid
PRO lunar / 6 - 10 luni
Strategie personalizată 100% pentru site-ul dvs.
Cercetare 10+ cuvinte-cheie
Analiza competitiva (Competitive Gap Analysis)
1 x Link Building pe site-uri cu DA 20+
2 x Link Building pe site-uri cu DA 30+
Link Building Contextual
Blog Content (2 articole / 1000 cuv.)
Flexibilitate
Urmarire pozitii cuvinte-cheie
Raportare avansata
Proces simplu si rapid
eCommerce lunar / 6 - 10 luni
Strategie personalizată 100% pentru site-ul dvs.
Cercetare 20+ cuvinte-cheie
Analiza competitiva (Competitive Gap Analysis)
5 x Link Building pe site-uri cu DA 10+
5 x Link Building pe site-uri cu DA 20+
2 x Link Building pe site-uri cu DA 30+
Link Building Contextual
Blog Content (4 articole / 1000 cuv.)
Flexibilitate
Urmarire pozitii cuvinte-cheie
Raportare avansata
Proces simplu si rapid

CEREȚI O OFERTĂ PENTRU SITE-UL DVS.

Search Engine Optimization este o necesitate pentru orice afacere. Permiteți-ne să vă prezentăm și să vă gestionăm campania SEO, iar dvs. puteți să vă concentrați asupra afacerii.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

INTREBĂRI FRECVENTE

Cum facem dacă nu vreau conținut?

Am văzut că link-urile + conținutul de blog funcționează cu mult mai bine pentru a obține trafic orientat spre site-ul dvs. Google dorește să vadă site-ul dvs. ca o autoritate dintr-o perspectivă detaliată. Acesta este motivul pentru care am inclus conținutul de blog ca o parte cheie a strategiei noastre de SEO. Spuneți-ne care este situația dvs. specifică și vom colabora cu dvs. pentru a face cea mai bună campanie posibilă!

Trebuie sa va dau acces la site-ul meu?

Daca doriti sa facem noi toate corectarile SEO si alte recomandari, atunci, da, vom avea nevoie de acces atat la zona FTP a site-ului, cat si la CMS-ul site-ului. Daca doriti sa faceti dvs. modificarile, conform instructiunilor noastre, atunci nu vom avea nevoie la site.

Care este comisionul de administrare?

Nu există nici un comision de administrare. Da, ați auzit bine! 100% din cheltuielile dvs. lunare sunt destinate activelor livrabile. Înscrieți-vă pentru pachetul PRO, la 1000€ și obțineți livrabile în valoare de 1000€ în fiecare lună (articole, link-uri, GuestPosts, etc.).

Cât de implicat / neimplicat trebuie să fiu?

Serviciul nostru este setat astfel încât să puteți avea cel mai mare succes cu cea mai mică parte de implicare. Acestea fiind spuse, cel mai bun mod de a obține succesul maxim este să lucrați activ cu managerul de campanie. Puteți aproba comenzile dvs. sau le putem aproba noi automat, dar vom avea nevoie de revizuirea unor aspecte, cum ar fi conținutul blogului, dacă aceasta face parte din campania dvs.

Există un contract?

Există un contract standard, conform legislatiei din tara noastra. Totuși, nu sunteti obligat sa platiti un anumit numar de luni daca nu doriti, chiar daca încurajăm pe toată lumea să aiba rabdare cel puțin 3 luni pentru a începe să vadă rezultatele. Puteți actualiza, modifica sau anula în orice moment colaborarea.

Ce pot obține de fapt, într-un pachet de SEO?

Pachetele noastre sunt o combinație flexibilă a celor mai bune produse SEO. Strategia noastră principală se învârte în general în jurul Link-Building, Guest Posts și Blogging. Dar fiecare campanie este personalizată în funcție de nevoile site-ului dvs.

Care este bugetul potrivit pentru mine?

Acest lucru depinde de site-ul dvs., de obiectivele dvs., de încadrarea în timp și de concurența dvs. Pahetele noastre de SEO încep de la 500€ / lună și cresc până la 50.000€ / lună. Cea mai bună modalitate de a afla un buget potrivit este să faceți o consultare gratuită cu Account Managerul nostru!

TESTIMONIALE