CLIENT

UMARO Roman

Compania UMARO, cu fabrica în Roman, a fost fondată în 1916. De atunci, an de an, și-a modernizat atât produsele, cât și experiența tehnică. În prezent, compania UMARO execută produse de înaltă tehnicitate și complexitate, cu facilități moderne și productivitate deosebită.

SITE-UL

umaro.ro

SERVICIILE PRESTATE

  1. Website Development
  2. Outsourced Marketing Department

PROVOCAREA

Reinnoirea imaginii online a brandului UMARO.

SOLUȚIA

Un site de prezentare nou + o strategie de marketing online.

Am inceput, la finalul anului 2019 sa gandim strategia de relansare a brandului UMARO in mediul online. Primul pas a fost sa refacem site-ul de prezentare – locul unde ajung potentialii clienti de fiecare data.

Al doilea pas, a fost sa lansam pagini de Social Media pe cele mai importante platforme – LinkedIn, Facebook, etc., si sa comunicam intens atat cu fostii angajati ai companiei, care au fost 20 mii, la un moment dat, dar si cu potentialii clienti / furnizori / parteneri.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Inapoi la lista

Related Projects