CLIENT

TUV Nord Romania

TÜV Nord Romania este un organism de certificare și inspecție, subsidiară 100% a Grupului german TÜV Nord. A fost activă în România din 2003, furnizând Servicii de Inspecție-Certificare de terță parte, pentru toate tipurile de întreprinderi, atât în sectorul privat cât și în cel public, în domeniile Tehnologiei, Calității, Securității, Energiei și Mediului.

SITE-UL

tuvnord-tic.ro

SERVICIILE PRESTATE

  1. Website Development

PROVOCAREA

Dezvoltarea unui site de prezentare care sa respecte structura si design-ul unei alte filiale.

SOLUȚIA

Un site personalizat 100%, modular, conform cerintelor si dupa modelul de structura si design a companiei-mama.

Notiunea de Modular, se refera la faptul ca site-ul a fost conceput de la inceput cu gandul la usurinta de a edita / adauga / sterge informatii din site. Astfel, site-ul a fost construit cu un set de reguli si un ghid de utilizare, care permite administratorului sa modifice toate partile din site, doar din cateva click-uri, fara a avea nevoie sa apeleze la un Developer.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Inapoi la lista

Related Projects