CLIENT

SYM Romania

SYM FUTURE MOBILITY este dealerul SYM in Romania.

SYM este marca a companiei Sanyang Motors din Taiwan, unul dintre cei mai mari zece producători de vehicule pe două roți din lume. Sanyang Motors investește continuu în tehnologii inovatoare, pentru a dezvolta noi tipuri de mijloace de transport pentru mobilitatea de mâine. Versatilitate, emisii zero și siguranța sunt cuvintele-cheie care caracterizează vehiculele SYM.

SITE-UL

sym-romania.ro

SERVICIILE PRESTATE

  1. Modular Website Development
  2. Website Maintenance

SYM Romania
PROVOCAREA

Un catalog online dinamic si usor de editat.

Compania SYM Romania avea deja un website, care avea, in proportie de 90% acelasi design ca site-ul actual. Site-ul era dezvoltat 100% in limbaje de programare si design ca PHP, CSS, HTML si JAVASCRIPT. Problema era ca la orice modificare de Pret / Poze / Descriere / Produse noi era nevoie de suportul unui Web Developer.

Provocarea a fost sa respectam pe cat de mult posibil design-ul existent al site-ului, dar sa cream un Catalog Online care poate fi modificat rapid si usor de catre client.

SOLUȚIA

Dezvoltarea unui catalog online MODULAR

Notiunea de Modular, se refera la faptul ca site-ul a fost conceput de la inceput cu gandul la usurinta de a edita / adauga / sterge informatii din site. Astfel, site-ul a fost construit cu un set de reguli si un ghid de utilizare, care permite administratorului sa modifice toate partile din site, doar din cateva click-uri, fara a avea nevoie sa apeleze la un Developer.

Site-ul SYM a fost Refabricat cu Design-ul existent, dar cu un Panou de administrare produse / pagini / meniuri.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Inapoi la lista

Related Projects