CLIENT

REM Machine-Tools

REM este furnizor de top de mașini-unelte și soluții de performanță pentru industria de prelucrare a metalelor la nivel mondial.

SITE-URILE CREATE

rem-machinetools.com

SERVICIILE PRESTATE

  1. Pay-per-Click (Google Ads)
  2. SEO
  3. Website Development
  4. Graphic Design (Cataloage, Carti de vizita, Bannere, etc.)
  5. Email Marketing
  6. B2B Marketing (Social Media, Content)
  7. WordPress Maintenance
  8. App Development

PROVOCAREA

O ECHIPĂ EXTERNĂ DE MARKETING DIGITAL

Fiind un constructor de masini-unelte grele si o companie de inginerie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, REM dorea extinderea și promovarea prin intermediul marketing-ului digital – o abordare îndrăzneață și neconvențională pentru această industrie.

SOLUȚIA

UN SITE DE PREZENTARE + PREZENȚĂ SOCIAL MEDIA

Având disponibile informațiile și istoricul companiei, construcția unui site modern și responsive a fost doar primul pas – o carte de vizita virtuală. După ce site-ul a fost lansat am început să lucrăm la promovarea companiei și serviciilor prin PPC și Social Media. De asemenea, am început să lucrăm împreună la prezența lor online în mod organic.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Inapoi la lista

Related Projects