CLIENT

OUIMEHNON

OUIMEHNON aduce in prim plan conceptul de “Fresh Fashion”.

OUIMEHNON ofera un design special, materiale din fibre naturale si un process de fabricatie premium si adreseaza femeile active care doresc sa se bucure atat de timpul petrecut la birou, cat si de orele petrecute in timpul liber cu familia sau prietenii.

OUIMEHNON readuce spiritul tanar in moda si isi doreste sa transmita ca un spirit liber, jucaus si frumos este cea mai buna metoda de a aborda provocarile de zi cu zi ale secolului 21 si reprezinta solutia de success pentru o zi relaxanta.

SITE-UL

ouimehnon.com

CARACTERISTICI SITE

  • Ecommerce Website Dev.
  • Site in 2 limbi: EN si RO
  • Complet optimizat pentru mobil
  • Conectare Email Marketing
  • Conectare si integrare Social media (Instagram + optiunea de utilizare #hashtag pe pagina de produs)
  • Integrare with Frisbo (Serviciu de E-fulfillment)
  • Schimb valutar automat
  • Calcul pret de livrare in functie de tara

PROVOCAREA

CREAREA UNUI LOC SPECIAL PENTRU FEMEILE ACTIVE

Având o bază solidă pe Instagram, Brandul OuimehNon a dorit să creeze un loc special de unde iubitorii de fashion să se poată inspira și îmbrăca. Au dorit un site pe care să poată vinde diverse colecții de haine pentru femeile active.

SOLUȚIA

MAGAZIN ONLINE INTERNAȚIONAL

Având la dispoziție cerințele specifice și liniile de brand deja prezente, am creat împreună cu clientul un magazin online la nivel internațional, semi-automatizat prin serviciul de E-Fulfillment de la Frisbo.ro.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Inapoi la lista

Related Projects