CLIENT

Housefit Romania

Compania HOUSEFIT este una dintre cele mai mari corporatii internationale, a fost fondata la sfarsitul anilor ’70 ai secolului trecut in Statele Unite ale Americii.
Scopul companiei nou infiintate era producerea de echipamente fitness pentru uz casnic. O conceptie noua la acel timp, care necesita noi abordari si solutii tehnice.

Specificitatea produsului necesita o reducere a dimensiunilor echipamentelor pentru a le face cat mai accesibile si usor de utilizat la domiciliu. Noile echipamente fitness includ: benzi de alergare, biciclete eliptice si magnetice, steppere, banci pentru forta, aparate multifunctionale, diferite accesorii pentru fitness.

Astfel a fost inregistrata marca “HOUSEFIT” iar celebra DIPHILLEYA pe logo-ul marcii exprima siguranta ecologica, prietenie si sanatate.

Noile echipamente fitness au fost apreciate de milioane de persoane, adepti ai unui stil sanatos de viata care au inceput sa isi echipeze casele cu aceste echipamente de dimensiuni mici.

SITE-UL

housefit.ro

SERVICIILE PRESTATE

  1. Ecommerce Store Dev.
  2. Ecommerce Marketing

PROVOCAREA

LANSAREA ÎN MEDIUL ONLINE ÎN ROMANIA

Initial marca HouseFit era cunoscuta doar in cateva tari  ca Statele Unite, Canada si Japonia. Treptat a cucerit recunostinta iubitorilor de sport din China, Rusia, Italia, Germania, Cehia, Slovenia, Belorusia, Moldova, Letonia, Kazachstan, si Romania, unde marca HOUSEFIT a aparut in anul 2014, fiind o marca inregistrata la nivel comunitar. SC HOUSEFIT SRL este importator si distribuitor unic a produselor acestui brand.

Scopul HOUSEFIT era să-și stabiliească o prezență solidă în cadrul mediului de sport și să dezvolte un canal online solid de vânzare a produselor sale, precum și o comunitate de iubitori ai sportului.

SOLUȚIA

MAGAZIN ONLINE + CREȘTEREA AFACERII ECOMMERCE

Începând cu anul 2015, am început să lucrăm împreună la promovarea brandului în mediul online și creșterea vânzărilor în magazinul ecommerce.

Astfel, în 2019 brandul HOUSEFIT a ajuns să vândă la nivel național exclusiv prin canale online, printre care se enumără: eMAG, Flanco și alte branduri de renume care au recunoscut valoarea și calitatea produselor HOUSEFIT.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Inapoi la lista

Related Projects