CLIENT

Eco Kit

Eco Kit este o companie de constructie case pe structura de lemn, cu peste 500 de case ridicate in toata Europa. Proprietarii noilor case EcoKit se bucura acum de avanatajele acestui sistem in Franta, Belgia, Spania, Italia sau Luxemburg. Bineinteles, si in Romania!

SITE

case-de-lemn.com

SERVICIILE PRESTATE

  1. WordPress Maintenance
  2. SEO ON-PAGE

PROVOCAREA

O ECHIPĂ DE SUPORT PENTRU WORDPRESS

Compania EcoKit, după mai mulți ani de lucru in Spațiul economic european, a obținut dovada necesității unei prezențe online actualizată zilnic.

Astfel a apărut nevoia unei echipe care sa gestioneze cele 5 site-uri din proprietatea EcoKit cu modificări, adaptări și funcții noi.

SOLUȚIA

MENTENANȚĂ ȘI SUPORT WORDPRESS ZILNIC

Am început prin trasarea procedurilor de lucru pe toate site-urile, începând cu trimiterea cerințelor și finalizând cu procesul de implementare fără vreun impact asupra vizitatorilor site-urilor.

Astfel am început sa lucrăm la fiecare dintre cele 5 site-uri, care sunt în mai multe limbi: Română, Engleză, Franceză, Spaniolă și ne asigurăm permanent că sunt actualizate și functionează la paraetrii optimi.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Inapoi la lista

Related Projects