CLIENT

Daytona Motors Romania

Daytona Motors Romania este dealerul Daytona in Romania.

SITE-UL

daytona-romania.ro

SERVICIILE PRESTATE

  1. Modular Website Development
  2. Website Maintenance

PROVOCAREA

Un catalog online dinamic si usor de editat pentru prezentarea motocicletelor si scuterelor Daytona.

Compania Daytona Motors Romania avea nevoie de un website, care sa respecte, pe cat posibil, acelasi design ca site-ul Daytona Grecia.

Provocarea a fost sa respectam pe cat de mult posibil design-ul site-ului exemplu, fara a avea acces la acesta, dar sa cream un Catalog Online care poate fi modificat rapid si usor de catre client.

SOLUȚIA

Dezvoltarea unui catalog online MODULAR

Notiunea de Modular, se refera la faptul ca site-ul a fost conceput de la inceput cu gandul la usurinta de a edita / adauga / sterge informatii din site. Astfel, site-ul a fost construit cu un set de reguli si un ghid de utilizare, care permite administratorului sa modifice toate partile din site, doar din cateva click-uri, fara a avea nevoie sa apeleze la un Developer.

Site-ul Daytona Romania a fost construit cu respectarea in proportie de 80% a design-ului model, dar cu un panou complet de administrare produse / pagini / meniuri.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Inapoi la lista

Related Projects