CLIENT

Besoke Events

Bespoke Events, companie reprezentată de către Cătălina Aciobăniței, a creat în anul 2017 conceptul de Business Networking Party, evenimentul ce conduce cu fiecare ediție la formarea noilor parteneriate și oportunități de dezvoltare a ecosistemului antreprenorial din Regiunea Moldovei.

Într-o atmosferă destinsă, participanții au ocazia de a-și crea cu ușurință noi contacte din același domeniu sau din domenii diferite de activitate, dar și de a fi la curent cu noile oportunități de business din zonă.

SITE-UL

bespokeevents.ro

SERVICIILE PRESTATE

  1. WordPress Development
  2. Web Design

PROVOCAREA

O PLATFORMĂ ONLINE DE PROMOVARE A EVENIMENTULUI

Bespoke Events se află la a 3 ediție a evenimentului Networking Business Party și de aceea a identificat nevoie de a dezvolta o platforma prin care poate prezenta evenimentul ntr-o manieră detaliată și unde poate vinde biletele mai ușor.

SOLUȚIA

ONE-PAGE WEBSITE + MAGAZIN ONLINE PENTRU BILETE

Am început prin a crea o pagină completă de prezentare a evenimentului, cu un design modern și optimizat pentru mobil. După aceasta am adaptat platforma pentru ca vizitatorii site-ului sa poată cumpăra biletele online și sa le descarce direct de pe site.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Inapoi la lista

Related Projects