SOLUȚIE DE EXTERNALIZARE

WHITE-LABELED AGENCY OVERFLOW

DEVELOPMENT

Echipa noastră va colabora cu managerii dvs. de proiect pentru a realiza obiectivele setate. Suntem experți în project management, ceea ce înseamnă că vă putem ajuta de la estimare la produsul finit, dacă este nevoie. De asemenea, putem să lucrăm pe proiecte deja în derulare, care au nevoie doar de puțină dragoste în plus.

MARKETING

Echipa noastră are peste 15 ani combinați de experiență în marketing. Putem ajuta la dezvoltarea, analizarea și executarea planurilor de marketing, la colaborarea cu echipa dvs. pentru orice nevoi suplimentare de marketing (Ecommerce, B2B, Content, Marketing & eCommerce Automation) pe care le pot avea clienții dvs.

SEO & PPC

SEO si PPC pot fi un ocean destul de complicat de navigat în timpul creșterii printre cuvinte cheie, anunțuri și întrebări. Echipa noastră lucrează cu  dvs. pentru a vă ajuta să creșteți poziția în rezultatele de căutare al clientului dvs. Avem o suită de Rapoarte White-Label pe care le includem pentru clienții dvs.

CONTENT UPDATES

Echipa noastră poate lucra în adminul WordPress pentru a modifica conținutul, adăuga imagini, adăuga articole pe blog, crea pagini, adăuga produse în magazinul online și orice altă activitate care nu include timp de development. Agențiile pierd foarte mult timp în acest scop, iar acum nu mai este nevoie.

PROJECT MANAGEMENT

Echipa noastră include manageri de proiect uimitori. Lucrăm cu dezvoltatorii, proiectanții, stagiarii dvs., etc, pentru a ne asigura că proiectele sunt finalizate în timp util și cu rezultatele dorite. Am văzut de foarte multe ori că agențiile pierd bani mulți în timpul creșterii, în lipsa unui Project Manager bun.

ALTE SERVICII

Echipa noastră are o experiență vastă în spațiul online. Vă putem ajuta cu task-uri care includ reclame PPC, Social Media, Reputation Management, Email Marketing, Development & Design pe oră și multe altele. Scopul nostru este să vă ajutăm echipa să crească.

AVEȚI NEVOIE DE O MÂNĂ DE AJUTOR?

WHITE-LABEL ASTFEL ÎNCÂT CLIENȚII DVS. RĂMÂN CLIENȚII DVS.

Extindeți-vă oferta de servicii fără a angaja personal suplimentar. Echipa noastră devine o parte a echipei dvs. și astfel obțineți beneficiul unei capacități mai mari de lucru. Începeți să oferiți noi servicii astăzi!
Development/Advanced
WordPress Theme Development
Website Creation (wordpress theme)
Custom website design
API Development
Plugin Development
Wordpress Maintenance
Ecommerce Automation
Analytics Services
Marketing, SEO, Etc
SEO - Local, eCommerce
Inbound Marketing
Strategy Sessions
PPC Management
Email Marketing
B2B Marketing
Ecommerce Marketing
Marketing Automation
Project Management
Menținerea bugetelor de proiect
Mentenanța sistemelor proiectelor
Comunicare cu clienții
Project Flow Management
Organizarea timpului (Fișa GANTT)
Dezvoltarea proceselor de proiect
Metodologii AGILE / SCRUM
Raportare și documentare proiecte
NU MAI AȘTEPAȚI

ÎNCEPEȚI SĂ LUCRAȚI CU NOI

Creșterea afacerii dvs. online nu trebuie să fie dificilă. Permiteți-ne să contribuim la creșterea ofertei de produse și servicii fără a fi nevoie să angajați personal suplimentar. Prețurile noastre accesibile vă vor oferi libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea.

CONTACTATI-NE ACUM!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TESTIMONIALE