STRATEGII DEDICATE MAGAZINELOR ONLINE

ECOMMERCE MARKETING SERVICES

Oferim un pachet personalizat de SEO, PPC, optimizarea ratei de conversie si Analiza de Performanta, conceput pentru a oferi site-urilor eCommerce informatiile de Business de care au nevoie pentru a creste traficul si pentru a genera venituri considerabile.

INFORMAȚII COMPLETE

Soluția noastră este construită în jurul furnizării de idei de crestere, fiecare recomandare fiind susținută de date și opțiuni de implementare pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte.

CONVERSII END-TO-END

Conversiile nu se întâmplă doar pe pagina dvs. de plată. Abordarea noastră ia în considerare întreaga pâlnie, creșterea veniturilor, făcând călătoria clientului cat mai eficientă.

DATE SOLIDE

Ne concentram pe toate sursele de raportare si date de business, trăgând împreună un număr infinit de feed-urilor de date pentru a oferi o analiză reală a performanței care ne alimentează strategia.

TESTARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE

Puteți vedea rezultatele adevărate ale acțiunilor dvs. numai atunci când acestea sunt difuzate, așa că am dezvoltat proceduri robuste de testare care permit clienților noștri să vadă o creștere consecventă.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Diferența în cultură între Corporatiile mari și startup-uri este vastă, dar când vine vorba de cresterea veniturilor prin intermediul ecommerce-ului, prioritățile și tacticile sunt în mare parte aceleași. Folosim experiența noastră la ambele capete ale spectrului pentru a reuni pachetul corect de servicii potrivit oricarei situații de afaceri.
A.

PAY-PER-CLICK

Concentrarea noastra disciplinata asupra eCommerce-ului ne-a determinat să dezvoltăm instrumente și procese care se concentrează în special pe nevoile comercianților online.

B.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Abordarea noastră holistică și disciplinată ne oferă capacitatea de a identifica oportunități care altfel ar fi trecute cu vederea și de a rezolva dilemele comune de SEO in eCommerce.

C.

GOOGLE SHOPPING

Cu fiecare produs si fiecare cuvant-cheie, instrumentele și metodele noastre ne oferă un control de neegalat in gestionarea campaniilor in Google Shopping* pentru a prezenta produsele dvs. la nivel mondial.

D.

SOCIAL MEDIA ADS

Ne concentrăm asupra campaniilor scalabile cu răspuns direct, precum și asupra altor tehnici care produc conversii și genereaza comenzi.

E.

MARKETPLACE MANAGEMENT

Am petrecut ultimii cinci ani perfectionand un set de abilități personalizate si adaptate marketplace-urilor precum eMAG, Amazon s.a.

F.

EMAIL MARKETING

Trimitem campanii de e-mail care au sens pentru afacerea dvs. De la newslettere generale catre toata lista de contacte, pana la email-uri targetate si automatizate pentru fiecare contact in parte.

G.

CONVERSION RATE OPTIMISATION

Cu abordarea corectă și persoanele potrivite, CRO va îmbunătăți în mod semnificativ rata de conversie a organizației dvs. prin creșterea vânzărilor online din traficul deja existent.

H.

MARKETING AUTOMATION

Cu ajutorul automatizarii actiunilor de marketing, puteti comunica mai usor cu piata dvs. tinta, sa segmentati mai usor si sa-i targetati cu experiente personalizate, in timp ce economisiti timpul si cresteti rezultatele.

I.

ECOMMERCE AUTOMATION

Ecommerce Automation este diferit de Marketing Automation, si anume prin faptul ca acesta nu va ajuta in comunicarea cu clientii, ci in comunicarea cu furnizorii si partenerii, automatizand procese financiare, de livrare si de prelucrare stocuri si preturi produse.

CREȘTEM AFACERI ONLINE

Scopul nostru final este de a oferi o strategie durabilă și o mare parte din aceasta înseamnă să oferim afacerii dvs. cunoștințele necesare pentru a putea lua decizii mai informate. Avem resurse disponibile pentru oricare sau toate serviciile noastre, oferind tuturor celor din organizația dvs. o mai bună înțelegere a modului în care acțiunile lor influențează performanța.
ecommerce-

CEREȚI O OFERTĂ PENTRU AFACEREA DVS.

În era digitală, crearea unui magazin online este ușoară - partea dificilă este atragerea atenției consumatorilor și transformarea acestora în clienți fideli. Cu servicii de marketing de la agenția de ecommerce marketing potrivită, puteți maximiza capacitatea de creștere și transforma magazinul dvs. într-o afacere solidă.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

INTREBARI FRECVENTE

Cum functioneaza colaborarea cu voi?

Pentru o colaborare cat mai eficienta, vom avea o intalnire preliminara in care vom discuta ce va doriti, ce va pasioneaza si care au fost motivele care v-au adus in situatia de a crea o afacere online. Ulterior vom stabili canalele cu care vom incepe, bugetele si timpii de implementare. Dupa cateva saptamani de lucru intens si comunicare, va puteti relaxa si bucura de cresterea magazinului dvs. online.

Trebuie sa va dau acces la site-ul meu?

Daca doriti sa facem noi toate corectarile, modificarile si alte recomandari, atunci, da, vom avea nevoie de acces atat la zona FTP a site-ului, cat si la CMS-ul site-ului. Daca doriti sa faceti dvs. modificarile, conform instructiunilor noastre, atunci nu vom avea nevoie la site.

Există un contract?

Există un contract standard, conform legislatiei din tara noastra. Totuși, nu sunteti obligat sa platiti un anumit numar de luni daca nu doriti, chiar daca încurajăm pe toată lumea să aiba rabdare cel puțin cateva saptamani pentru a începe să vadă rezultatele. Puteți actualiza, modifica sau anula în orice moment colaborarea.

Vreau sa-mi deschid un magazin online, ma puteti ajuta cu constructia acestuia?

Da. Va putem ajuta cu constructia unui magazin online la cheie in cel mai scurt timp posibil. Magazinul dvs. va fi construit respectand cele mai inalte standarde de design si User Experience. In plus, puteti alege conectarea acestuia cu diversi furnizori precum curierii, aplicatia de contabilitate si / sau inventariere.

TESTIMONIALE