PAY PER CLICK MANAGEMENT

Cel mai puternic canal pentru a răspunde la întrebările imediate ale publicului cu un conținut corespunzător al reclamelor și a paginilor de destinație.
A.

Search, Display & Social Ads

Lucrăm împreună cu dvs. pentru a crea campanii care să obțină clicuri catre pagina dvs. de destinație pentru a le converti în clienți.

B.

Monitorizarea continuă

Nu am setat niciodată o campanie și am uitatat de ea. Echipa noastră monitorizează continuu campaniile dvs. pentru a vă asigura că anunțurile au succes si livreaza potentiali clienti.

C.

Transparenţă

Echipa noastră vă oferă rapoarte, astfel încât să aveți aceleași date pe care le avem si noi. Credem cu tarie în transparență deplină.

D.

Experți în marketing

Echipa noastra combina peste 30.000 de ore de studiu, testare si management ale campaniilor noastre si ale clientilor.

E.

Urmărirea conversiilor

Lucrăm împreună cu echipa site-ului dvs. web pentru a vă asigura că conversiile dvs. sunt urmărite corespunzător și vă sunt raportate.

F.

Analiză și raportare

Echipa noastră trimite rapoarte lunar, astfel încât să cunoașteți progresul înregistrat în campanii.

SERVICII DE PPC MANAGEMENT CARE CRESC AFACERI

PPC sau reclama Pay-per-Click este una dintre cele mai bune modalități de a viza clientii dvs. tinta. Aceasta vă permite să ajungeți la ei în cazul în care acestia sunt deja în căutarea serviciului sau produsului pe care dvs. il vindeti, și astfel câștigati un pas înaintea concurenților.

Noi vă putem ajuta să aduceți la viață o campanie personalizată de PPC pentru a vă ajuta să creșteți atât conversiile, cât și veniturile pentru compania dvs.

md_5a57b98fa0f49

PACHETE PPC

Obținerea rezultatelor online nu trebuie să fie un proces dureros. Vă putem ajuta să construiți campanii care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea. Monitorizăm conversiile pentru a vă asigura că nu pierdeți bani.
SOCIAL ADS pachet lunar
Facebook, Instagram Ads
LinkedIn Ads
Strategie personalizata
Realizarea portretului clientului tinta
Segmentare si targetare audienta
Testare si imbunatatire continua
Raportare
Monitorizare lunara
Management buget
Account Manager dedicat
PROMO
GOOGLE ADS pachet lunar
Google Display Ads
Google Remarketing Ads
Google Search Ads
Strategie personalizata
Cercetare cuvinte-cheie
Segmentare si targetare audienta
Testare si imbunatatire continua
Raportare
Monitorizare lunara
Management buget
Account Manager dedicat

CEREȚI O OFERTĂ PENTRU AFACEREA DVS.

Marketing-ul online nu trebuie să fie un proces dureros. Permiteți-ne să gestionăm campaniile dvs, permițându-vă, astfel să vă concentrați asupra afacerii dvs. Planurile noastre de management la prețuri accesibile vă vor oferi liniște fără eforturi cuplimentare.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Stii pe cineva care are nevoie de aceste servicii? Distribuie aceasta pagina!

INTREBARI FRECVENTE

Cum puteți fi siguri că nu veți afecta negativ rezultatele campaniilor curente?

Suntem obișnuiți si avem experiență în preluarea conturilor clienților. Principala noastră preocupare este obținerea celor mai bune performanțe. Cu toate acestea, nu ne vom asuma nici un fel de riscuri în acest sens (nu ne vom atinge campaniile curente considerate profitabile). Tot ceea ce facem este considerat cu atenție și complet transparent. Managerii noștri de cont au o vastă experiență în diferite tehnici de preluare a contului unui client, astfel încât tranziția să fie cât mai lină posibil.

Cine se ocupă de plata reclamelor / bugetul de marketing?

Clientul este întotdeauna responsabil de plata bugetului de marketing la Google sau Facebook. Noi (ONLINE MARK) suntem reprezentantul neplătitor. Noi gestionăm bugetul stabilit in prealabil, dar nu plătim costurile de marketing.

Administrați și alte platforme decât Google Ads?

Da, desigur! Optimizăm conturile pe toate platformele cu pay-per-click: Bing Ads, LinkedIn Advertising, Facebook for Business, Twitter Ads, etc.

Cui îi aparține contul de Google Ads sau Facebook Ads?

Contul dvs. vă aparține întotdeauna! Intervenim ca manageri, dar dvs. mențineți accesul in calitate de  administrator. Puteți să vă conectați în mod normal la contul dvs. în timpul activității noastre. Dacă colaborarea noastră se încheie, vă vom preda contul întreg.

Pot face modificari la cont?

Dvs. mențineți accesul la contul dvs., dar vă sfătuim să nu efectuați modificări pe cont propriu. Acestea ar interfera cu procesul de optimizare și cu toate testele efectuate de Managerul dvs. de PPC. Acesta este motivul pentru care noi vă oferim un reprezentant al agenției care vă cunoaște bine conturile și le optimizează zilnic.

Un robot optimizează campaniile mele?

Nu! La noi, oamenii sunt cei care lucrează în conturile dvs. Aveți un specialist dedicat contului dvs. Ca urmare, nu va trebui să schimbati persoana cu care vorbiți la fiecare câteva luni.

TESTIMONIALE