CREȘTEREA ÎNCEPE AICI

DESPRE NOI

Echipa noastră execută cu atenție orice proiect într-o manieră care arată exact cât de mult contează afacerea dvs. pentru noi. Printr-o planificare atentă, creare și execuție, lucrăm și modelăm prezența dvs. online.

Bazați pe Date

Fiecare proiect pe care îl luăm este abordat dintr-un unghi bazat pe date. Obiectivul nostru este creșterea și datele ne permit să atingem acest obiectiv.

Centrați pe client

Punem întotdeauna nevoile clienților noștri mai presus de orice. Lucrăm cu clienții noștri pentru a analiza și formula obiectivul final și îi ajutăm să-l atingă cu succes.

Orientați pe rezultate

Împreună cu clienții noștri, stabilim obiective solide pentru a ne ajuta să ne măsurăm rezultatele. Succesul clientului nostru este succesul nostru.

VALORILE NOASTRE

1.

PASIUNE

Suntem devotați activităților pe care le facem și suntem profund pasionați de munca noastră.

2.

SINCERITATE

In orice situație ne aflăm, suntem sinceri cu noi și cu cei din jur pentru o viață liniștită, sau mai bine zis, echilibrată.

3.

INTEGRITATE

Un aspect pe care îl dezvoltăm zilnic ținând cont de corectitudine, punctualitate, înțelegere reciprocă.

4.

INOVAȚIE

Suntem aventurieri pragmatici și exploratori curioși. Ne orientăm spre tot ce este nou și prosperăm prin lucrurile demonstrate.

5.

COLABORARE

Lucrăm în mod cooperativ și cu încredere. Angajamentul nostru față de măreție este cel mai bine realizat în echipă.

6.

OAMENI

Prețuim talentul, îmbrățișăm efortul și răsplătim rezultatele. Cultivăm o cultură care provoacă și promovează oamenii extraordinari.

7.

EDUCAȚIE

Cunoștințele stau la baza dezvoltării afacerilor clienților noștri, de aceea ne pregătim zilnic pentru îmbunătățirea constantă a capacităților noastre.

8.

TRANSPARENȚĂ

Suntem transparenți cu partenerii și clienții noștri în tot ceeea ce spunem și facem. Dezbatem ideile – nu criticăm oamenii.

PREȚUIM AFACERILE MICI

Agenția ONLINE MARK a fost înființată de către Marcel Motruc și Irina Fălticeanu, după finalizarea studiilor universitare și peste 3 ani de lucru în sectorul privat plus activitățile extinse de voluntariat. Crescând într-o afacere mică personal, Marcel și Irina sunt pasionați să se asigure că site-urile și serviciile de marketing digital sunt accesibile pentru cei mai mulți proprietari de afaceri.

Marcel are peste 5 ani experiență în SEO, Dezvoltarea de site-uri și Marketing, iar Irina are peste 6 ani experiență în industria Retail, Logistică și eCommerce și împreună transformă lumea marketing-ului digital.

SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ CREȘTEȚI AFACEREA?

Marketing-ul, analiza și mentenanța nu trebuie să fie dificile. Permiteți-ne să vă analizăm afacerea și să identificăm calea spre succes. Echipa noastră este gata să vă dezvolte afacerea în mod organic și corect. Dacă sunteți pregătit să vă dezvoltați afacerea, contactați-ne astăzi.

CONTACTAȚI-NE ACUM!

1 Step 1
Sunt interesat/ă de:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder