LUCREAZĂ CU NOI

Îți dorești să faci lumea web un loc mai bun pentru mii de oameni in fiecare zi? Noi te angajăm!

ALEGE-ȚI PROPRIA AVENTURĂ

Fiecare lucrează din locația pe care o alege. Deși sediul nostru central este in Iași, România, suntem răspândiți peste tot în Uniunea Europeană și chiar în lume. Urmărim aproximativ 80 la sută din proiectele noastre pe Microsoft Teams, 15 la sută în camerele de chat private, iar restul pe Slack sau Asana. Datorită variației geografice, suntem activi 24 de ore din 24. Ne pasă de munca pe care o realizezi, nu doar de orele pe care le dedici.

ALĂTURĂ-TE UNEI ECHIPE DINAMICE

Când treci peste etapa interviului, vom face un proiect împreună, care de obicei durează între două și șase săptămâni, în funcție de cât timpul tău, pentru a vedea cum lucrăm împreună. Când te alături full-time, vei face asistență clienți sau pentru alți colegi în primele două săptămâni și vei petrece o săptămână în suport anual, pentru totdeauna, indiferent de poziția pe care o ai. Considerăm că o legătură de la început și continuă cu oamenii este de neînlocuit.

CE TIP DE PERSOANĂ CĂUTĂM?

Colegii noștri sunt curioși, motivați, plini de compasiune, tenace, autonomi, prietenoși, independenți, colaborativi, comunicativi, se susțin unul pe celălalt, motivați de sine și uimitori cu GIF-urile și glumele. Ne străduim să adoptăm și să aplicăm valorile noastre și vrem să colaborăm cu oameni care vor face la fel. Te interesează să faceți web-ul și lumea un loc mai bun? Aplică acum!

SĂ NE CUNOAȘTEM

Dorești să știi un pic mai multe despre ce înseamnă să faci parte din Online MARK? Adunăm întreaga echipă, o dată pe an, timp de 3-7 zile, la mare sau la munte (în funcție de voturile tuturor), pentru ca toată lumea să poată crea conexiuni care să le influențeze tot pe tot restul anului. Pe lângă adunarea mare a întregii companii, echipele se întâlnesc timp de 2-5 zile pentru sesiuni de brainstorming, strategii la nivel de echipă și crearea de prietenii în locuri variate. Desigur, ai și posibilitatea să petreci o săptămână pe an la sediul nostru central, din Iași!

PROCES DE LUCRU BAZAT PE DATE, ORIENTAT SPRE UTILIZATORI

Pentru fiecare feature nou pe care îl lansăm, sau fiecare serviciu pe care îl furnizăm, adunăm valori despre utilizarea, interacțiunea și creșterea acestora, prin ascultarea feedback-ului pe care-l primim prin canalele de asistență. Acest lucru ne ajută să luăm decizii informate cu privire la noile caracteristici și îmbunătățiri.

BENEFICII

Politică de Open Vacation

Nu există un număr stabilit de zile pe an. Îi încurajăm pe toți angajații să își petreacă timpul necesar pentru vacanță, să își urmărească propriile interese, să rămână sănătos și să petreacă timp cu prietenii și familia.

Alocații pentru Home Office și învățare continuă

Oferim sau rambursăm fericiți hardware-ul și software-ul de care aveți nevoie, precum și cărțile sau cursurile online care promovează învățarea continuă.

Cadouri aniversare

Laptop cu brandul Online MARK la aniversarea ta de patru ani. Un set de căști wireless la aniversarea ta de șapte ani.

Acoperim costurile de călătorie

Acoperim toate costurile de călătorie în interesul companiei, deci șterge praful de pe pașaport! Echipa ta va avea ocazia sa călătorească destul de des.

POSTURILE DESCHISE

ENGINEERING

Inginerii nostri sunt responsabili pentru arhitectura produselor noastre si ale clientilor: o varietate de baze de coduri și procese dedicate să facă munca noastra mai usoara sau sa indeplineasca cerintele clientilor. Având experiența lor variată, inginerii noștri colaborează cu celelalte roluri pentru a defini, implementa și îmbunătăți experiența oferită și activată de aceste produse si servicii.
Junior Front-End Developer (Angular / React)
Iasi, Romania, Project based / Full Time
Full Stack Developer with PHP, MySQL and Wordpress
Iasi, Romania, Project based / Full Time